Intermediair B1

Terug in de klas voor de Swahili B1 cursus

Verdieping van je Swahili

Voor studenten die al veel ervaring hebben met het Swahili, maar hun kennis willen uitbreiden, is er de intermediair cursus B1.

Tijd om het tempo op te voeren. We starten met een korte herhaling van de stof uit de A1 en A2 cursussen. Daarna komen de complexere Swahili grammatica zoals de betrekkelijke vormen, voorwaardelijke en gewoonterijke wijs en het oorzakelijk gezegde.

Tijdens de Swahili lessen gaan we zeer veel in op gespreksvaardigheden. De onderwerpen worden diverse en de snelheid waarmee gesproken wordt gaat omhoog. Communicatie met de docent gaan nu alleen nog maar in het Swahili.

Het advies is om al een keer in Oost-Afrika te zijn geweest, voordat je deelneemt aan de Intermediair B1 cursus. Hierdoor zul je sneller de concepten in de Swahili lessen tot je nemen.

Deze cursus bieden we alleen aan in de vorm van privé les.


Nog niet toe aan de B1 cursus?

Basis cursus Swahili A1↗

In 10 lessen krijgt u de basis van het Swahili uitgelegd. Aan het einde van de cursus zult u in staat zijn om eenvoudige gesprekken te voeren

Medisch Swahili A1 ↗

Met de cursus Medisch Swahili A1 ben je goed voorbereid op stage of werk in het Medische vakgebied.

Vervolgcursus A2

Onderwerpen die hier onder andere ter sprake komen zijn: het weer, de kleine koppelwoordjes, safari, verhalende wijs en onderwerpen behorende bij het eigen reis doel.

Intermediair B1

Tijd om het tempo op te voeren. Tijdens de B1 lessen gaan we zeer veel in op gespreksvaardigheden.

Privé lessen

Bij priveles is het programma volledig afhankelijk van uw eigen wensen. Zowel de intensiteit als de onderwerpen kunt u, samen met uw docent plannen. 

English Courses

Also for non-Dutch speakers it is possible to learn Swahili.