Wij zijn Swahililes

Wat hebben een docent, een arts en een Tanzaniaan gemeen? Als gedreven docententeam, brengen we allemaal onze eigen kwaliteiten mee in de ontwikkeling van het lesmateriaal om jullie het beste onderwijs te geven.

We werken met zelf ontwikkeld lesmateriaal. En zijn hierbij constant bezig met verbeteringen. Zo hebben we het lesmateriaal aangepast aan het online lesgeven en hebben we een eigen Medisch handboek uitgegeven. Op deze wijze blijven we zorg dragen dat jullie de beste voorbereiding hebben voor de reis naar Oost-Afrika.

Maak kennis met het team achter Swahililes.nl

Charlotte

Charlotte is arts en sinds een eerste tropenstage verliefd op het land en de cultuur. Niet voor niets is haar partner Tanzaniaan. Momenteel volgt ze de opleiding tot tropenarts. Ze geeft de cursus Medisch Swahili A1 en vult de lessen aan met haar expertise als arts.

Cynthia

Cynthia is een van de drie docenten bij Swahililes.nl

Cynthia is docent in hart en nieren. Na haar eerste stage in Tanzania, wilde ze niet meer weg. Uiteindelijk heeft ze vijf jaar in Tanzania gewoond en geeft ze sinds 2005 les in het Swahili. Nog altijd gaat ze jaarlijks terug naar Tanzania. Naast haar werk als docent, werkt ze als Afrika-expert in het toerisme. Ze vult haar lessen aan met reistips en anekdotes over het lokale leven.

Atha

Atha is een van de drie docenten bij Swahililes.nl

Atha is Tanzaniaan en woont sinds 2019 in Enschede. Hij vertelt je graag alle ins & outs van zijn eigen cultuur. Hij spreekt twee Afrikaanse talen (Chagga en Swahili), Engels en het Nederlands is zijn vierde taal. Soms is het Engels wat makkelijker dan het Nederlands. Dus zijn powerpoints zijn in het Engels.