Vervolgcursus Swahili A2

De vervolgcursus A2 is de weg naar beter Swahili.

De weg naar beter Swahili

De beginnerscursus is afgerond. Wat nu? De vervolgcursus Swahili A2 helpt je op weg naar nog beter Swahili.

De cursus begint met een korte herhaling van de stof uit de beginnerscursus en gaat daarna verder met de meer complexere grammatica.

Onderwerpen die hier onder andere ter sprake komen zijn: het weer, de kleine koppelwoordjes, safari, verhalende wijs en onderwerpen behorende bij het eigen reis doel.

Gespreksvaardigheid en schrijfvaardigheid worden belangrijker in de vervolgcursus A2. Zo worden de mailtjes tussen docent en student zo veel mogelijk nog maar in het Swahili gedaan.

Naast de reguliere A2 zijn we momenteel bezig met het ontwikkelen van een A2.2 cursus gespreksvaardigheden. Deze cursus draait momenteel een pilot vanaf januari 2023.

De kosten voor de A2 groepscursus zijn €220,-
Voor privélessen gelden andere tarieven.


Op zoek naar een andere cursus?

Basis cursus Swahili A1↗

In 10 lessen krijgt u de basis van het Swahili uitgelegd. Aan het einde van de cursus zult u in staat zijn om eenvoudige gesprekken te voeren

Medisch Swahili A1 ↗

Met de cursus Medisch Swahili A1 ben je goed voorbereid op stage of werk in het Medische vakgebied.

Vervolgcursus A2

Onderwerpen die hier onder andere ter sprake komen zijn: het weer, de kleine koppelwoordjes, safari, verhalende wijs en onderwerpen behorende bij het eigen reis doel.

Intermediair B1

Tijd om het tempo op te voeren. Tijdens de B1 lessen gaan we zeer veel in op gespreksvaardigheden.

Privé lessen

Bij priveles is het programma volledig afhankelijk van uw eigen wensen. Zowel de intensiteit als de onderwerpen kunt u, samen met uw docent plannen. 

English Courses

Also for non-Dutch speakers it is possible to learn Swahili.